koncentrat białka serwatkowego 94,75% ~71g/100g izolat białka serwatkowego 1,05% ~0,78g/100g hydrolizat białka serwatkowego 1,05% ~0,78g/100g albumina jaja 1,05% ~0,78g/100g kazeinian wapnia 1,05% ~0,78g/100g peptyd L-glutaminy 1,05% ~0,78g/100g Ktoś jeszcze się będzie zachwycał tym mixem?? Activ wytłumacz wszystkim o co chodzi z tą zaawansowaną [...]
PYTANIE 28 Jaki rodzaj białka i w jakiej postaci znajduje się w preparacie TREC-a CASEIN 100? odp na: [email protected] nazwa tematu: WAKACYJNY KONKURS PYTAŃ I ODPOWIEDZI z FIRMĄ TREC nr 28+nick sfd ***************************************************************** prawidłowa odpowiedź to kazeina micelarna lista osób z prawidłową odpowiedzią: [...]
1)Produkty Olimpu posiadające w swoim składzie izolat białka serwatkowego posiadają izolat o nazwie patentowej Iso-Chill(tm). Pozyskiwane jest w procesie wymiany jonowej, niedenaturowane, zachowują pełną strukturę i aktywność funkcjonalnych białek serwatkowych – beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, immunoglobuliny, albuminy osocza, [...]
Zaraz, zaraz, ale jaka kazeina? Przecież cały czas piszemy o izolacie białka serwatkowego, oraz koncentracie białka serwatkowego. Skąd więc nagłe włączyłeś do tego kazeinę? Jeżeli do izolatu dodajesz kazeinę, to wszystko staje się oczywiste. Ten rodzaj białka w znacznym stopniu powoduje gęstnienie roztworu, z którym go rozpuszczamy. Można nawet z [...]
Witam, mam pytanie do firmy Nature's Best odnośnie ZERO CARB ISOPURE. W reklamie produktu jest napisane:...produkt całkowicie pozbawiony laktozy, tłuszczów oraz węglowodanów. Tymczasem w opisie produktu widnieje: Wartość odżywcza w 100 g (*) Wartość energetyczna: 373.3 kcal/1560 kJ Białko: 90 g Węglowodany: < 1 g Tłuszcz: 1.17 g A więc [...]
wiesz jezeli chodzi o bialka to przede wszystkim na redukcji nie uzywa sie takich z duza iloscia weglowodanow, a 10g w 100 to duzo i jeszcze cukier..... "pumperow" i takich roznych stackow tez raczej sie nie stosuje!!!! w okresie przedstartowym raczej witaminy mineraly, izolat bialka serwatkowego (najlepiej naturalny) i antykataboliki!!!!
Witam wszystkich Słusznie zauważono pewne niedopatrzenie przy przygotowywaniu etykiet do druku Aby nie owijać w bawełnę Produkt jest mieszaniną koncentratu białka serwatkowego i izolatu białka sojowego (nie jest to izolat białka serwatkowego) I taka też powinna być kolejność na etykiecie ponieważ w proporcji znacznie przeważa koncentrat białka [...]
londoner...sama nazwa to nie wszystko. Co do składu to np. Super Amino 2000 biją je na głowę. Pytam sie, ponieważ niektóre firmy nie podaja na etykiecie z czego powstały dane aminokwasy: koncentratu, czy też izolatu(piszą wtedy hydrolizat białka serwatki), a jeszcze inne nie wspominają nic o zastosowaniu procesu enzymatycznego(i wtedy może to byc [...]
trec to wpc jeśli chodzi o whey 100, optimum to Ta jedyna w swoim rodzaju formuła produkowana w zakresie niskich temperatur zawiera koncentrat białka serwatki (WPC), izolat jonowej wymiany białka serwatkowego (IE), Cross Flow mikrofiltrowany izolat białka serwatkowego CFM) oraz zhydrolizowane produkty białka w ustroju czyniąc go najbardziej [...]
Createston Massiv Dostępne smaki: wiśniowy, pomarańczowy Masa netto: 3500 g = 30 porcji 1500 g = 13 porcji Środek spożywczy specjalnego przeznaczenia żywieniowego. Produkt przeznaczony jest dla sportowców. Produkt zawiera substancje słodzące. Produkt zawiera źródło fenyloalaniny. Createston Massiv to preparat przeznaczony dla sportowców, którzy [...]
Dzisiejszy dzień wyglądał tak: 4.00 sam nie wiem czemu ale w nocy spać nie umiem 4.30-5.30 aeroby+brzuch+rozciąganie 6.00 śniadanie 50g płatki owsiane 20g rodzynki suszone 40g izolat białka serwatkowego 9.00 150g piersi z kurczaka 40g ryż brązowy 20g morele suszone 10.00-11.00 TRENING Plecy,biceps,przedramię 1.Podciąganie sztangi w opadzie [...]
Czy interesuje Cię kupno białek serwatkowych najlepiej przyswajalnych przez organizm człowieka o wartości biologicznej BV 160 ??? 1kg izolatu białek serwatkowych WPI 95% - 97,00zł brutto. U importera cena za 1kg wynosi 128.00 zł !!! Opakowania 1kg. Zamówienia Tel.(095) 7172139 lub 0691899463 Izolat Białka Serwatkowego Instant WPI 95D [...]
Zestaw Masowy: gainer - Whey G. Actions® http://www.aminostar.com/files/product_images/PLA/actions_gainer_1000g_l.png Whey G. ACTIONS® to produkt węglowodanowo-białkowy o złożonym składzie, z niewielką zawartością tłuszczu (w postaci lecytyny i MCT). Nie zawiera substancji drożdżowych i skrobi. Jest to specjalnie skomponowana mieszanka [...]
Do 20 , w niedziele teraz 16-20 , zapraszamy . Zapraszamy do sklepiku Nowa Amerykańska Firma , produkty o najwyższej czystosci produkowane są w Belgii- NATURES BEST ; Najczystrzy izolat białka serwatkowego ZERO CARB IZOPURE to w 100%jonowany izolat białka serwatkowego ! Najwyższej Klasy gainer Izopure mass 30% tego doskonałego izolatu [...]
Czy interesuje Cię kupno białek serwatkowych najlepiej przyswajalnych przez organizm człowieka o wartości biologicznej BV 160 ??? 1kg koncentratu białek serwatkowych WPC 80% - 56,00zł brutto U importera cena za 1kg wynosi 79.00 zł !!! Opakowania 1kg. Tel.(095) 7172139 lub 0691899463 Koncentrat Białka Serwatkowego Instant WPC 80V Wysokiej [...]
W czwartek 5 lipca bedzie można w Sklepie powyciskać na profesjonalnej ławce pod okiem fachowców zapraszamy chętnych o 17 . Bedą dostepne odżywki Natures Best . Szczególnie wart Polecenia Najlepszy izolat w USA - ZERO CARB IZOPURE to w 100% jonowany izolat białka serwatkowego. Wszystkie nieczystosci, zazwyczaj obecne w innych produktach [...]
Do 20 , w niedziele teraz 16-20 , zapraszamy . Zapraszamy do sklepiku Nowa Amerykańska Firma , produkty o najwyższej czystosci produkowane są w Belgii- NATURES BEST ; Najczystrzy izolat białka serwatkowego ZERO CARB IZOPURE to w 100%jonowany izolat białka serwatkowego ! Najwyższej Klasy gainer Izopure mass 30% tego doskonałego izolatu [...]
Witam wszystkich Wcześniej poruszono tą kwestię w innym temacie dotyczącym tego produktu Słusznie zauważono pewne niedopatrzenie przy przygotowywaniu etykiet do druku Aby nie owijać w bawełnę Produkt jest mieszaniną koncentratu białka serwatkowego i izolatu białka sojowego (nie jest to izolat białka serwatkowego) I taka też powinna być kolejność [...]